Ga naar de inhoud

Ons team 

OnlineKNO-arts werkt samen met een aantal zelfstandige (medisch) specialisten. Je krijgt dus altijd de beste multidisciplinaire zorg.

KNO-arts Jan Rombout

In eerste instantie heb je contact met Dr. Jan Rombout. Hij doet de online intake en vraagt de juiste onderzoeken aan. Jan Rombout werkt op alle locaties.

Je komt een keer langs op een afspraak locatie om in je keel, neus en oren te laten kijken. Dr. Jan Rombout doet ook ingrepen onder lokale verdoving.

KNO - arts Jan Rombout
Audioloog Peter Jan Laverman

Audioloog Peter Jan Laverman

Met name goede gehoor-diagnostiek met uitgebreide hoortesten en praktisch persoonlijk advies zijn de speerpunten van de audioloog. Peter Jan Laverman heeft z’n praktijk in Heerhugowaard.

Je kunt door je huisarts of audicien naar OnlineKNO-arts verwezen worden voor beoordeling van je gehoor en andere klachten als tinnitus. 

Door de nauwe samenwerking tussen OnlineKNO-arts en de audioloog krijg je altijd de beste adviezen en behandeling

Longarts Jaap Westbroek

Voor slaapstoornissen als slaapapnoe werkt OnlineKNO-arts nauw samen met een in slaap gespecialiseerde longarts. Jaap Westbroek werkt met name online.

Meestal wordt er achter de schermen overlegd binnen het team over de beste behandeling. Het is ook mogelijk dat je een online video consult met de longarts krijgt. Voor slaapapneu is een multidisciplinaire behandeling essentieel.

Longarts Jaap Westbroek