Ga naar de inhoud

Verwijzing

Dr. Jan Rombout doet op doordeweekse avonden en zaterdagochtend online spreekuur. Geef via WhatsApp door welke avond of zaterdag het beste uitkomt op 0683508441 (je kunt niet bellen).‬

Klik op het icoon om WhatsApp te openen

Voor een videocosult download je de veilige Cory.care app op je mobiele telefoon.

Alle KNO-patiënten zijn welkom

In principe kunnen alle patiënten bij OnlineKNO-arts terecht voor een intake en behandeladvies. Als er een operatie nodig is worden de patiënten doorverwezen naar een ziekenhuis. Alle diagnostiek en poliklinische behandelingen kunnen door OnlineKNO-arts worden uitgevoerd.

Verwijzingen kunnen op twee manieren worden gedaan:

 • via ZorgdDomein 
 • een upload via het invulscherm onderaan deze pagina

Na verwijzing:

 1. Je boekt zelf een afspraak online of stuurt een WhatsApp bericht. Voor tinnitus en slaapapneu vul je een online vragenlijst in.
 2. Tijdens het consult wordt bekeken of er extra onderzoeken nodig zijn, zoals een slaaponderzoek.
 3. Na het stellen van een diagnose wordt bekeken wat voor jou de beste oplossing is.
 4. Er kan een behandeltraject volgen. Dat kan bijvoorbeeld bestaan bestaan uit medicijnen of een poliklinische behandeling.

Kosten

De rekening kan je declareren bij je zorgverzekering. Van je zorgverzekering krijg je bericht welk bedrag van je eigen risico wordt afgetrokken (of  op jouw rekening wordt gestort). Dat is het bedrag dat je aan ons overmaakt: klik voor de precieze regeling op de knop hieronder.

NOAH service voor Audiciens

Voor online beoordeling van je hoortest kunt je bij Online KNO-arts terecht. Vraag of je audicien je verwijst voor een snelle beoordeling binnen 2 weken.

OnlineKNO-arts doet ook meekijk-consulten en online screeningen.

Het is mogelijk om alleen de online vragenlijst in te vullen en een videoconsult te doen. Hiermee kom je erachter of je onderzoeken nodig hebt. Vaak is dit voldoende na een verwijzing door de audicien.

 • Als de huisarts of bedrijfsarts je verwezen heeft en er zijn geen onderzoeken nodig, heet dit ‘online meekijkconsult’: je eigen arts krijgt een verslag.
 • Je kunt dit ook zelf aanvragen, dan is het een screening of second opinion en krijg je zelf het advies. 

Zorgdomein

Huisartsen verwijzen makkelijk vanuit hun  informatiesysteem  naar OnlineKNO-arts.nl.

Voor zowel Garderen als Heerhugowaard verwijs je naar FlexClinics Oost

Siilo app

De beveiligde Siilo app is voor zorgprofessionals het ideale platform om te overleggen. Via dit platfom kan OnlineKNO-arts “meekijken” met de huisarts of audicien en een advies geven.

Open de Siilo app op je mobiel en zoek op Jan Rombout. Als je (als huisarts of audicien) deze pagina op je mobiel leest kun je ook op het logo (met D.) klikken

Verwijsformulier

 1. Audiciens downloaden het Excel-verwijsformulier (zie download knop)
 2. Samen met het audiogram en eventueel foto’s wordt het ingevulde formulier geüpload (i.v.m. de zorgverzekering)
 3. De cliënt krijgt een print mee van het Excel-verwijsformulier met QR codes (i.v.m. de AVG)

Iedereen, dus ook patiënten, kan via het blauwe scherm veilig documenten uploaden. Typ je eigen naam en e-mail adres in de bovenste twee velden. Zorg dat de naam en het (mobiele) telefoonnummer van de patiënt in het derde veld vermeld worden. Klik op de bestanden knop en houdt de CTRL of CMD toets ingedrukt om meerdere files te selecteren.

Patiënt communicatie doen wij het liefst via de Cory.care app, eventueel via WhatsApp berichten. De patiënt scant de juiste QR code op de print van het formulier. Mocht de patiënt gebeld willen worden: vink dan de derde optie aan.