Meteen naar de inhoud

Verwijzing

Alle KNO-patiënten zijn welkom

In principe kunnen alle patiënten bij OnlineKNO-arts terecht voor een intake en behandeladvies. Als er een operatie nodig is worden de patiënten doorverwezen naar een ziekenhuis. Alle diagnostiek en poliklinische behandelingen kunnen door OnlineKNO-arts worden uitgevoerd.

Verwijzingen kunnen op twee manieren worden gedaan:

  • via ZorgdDomein 
  • een upload via het formulier onderaan deze pagina

Na verwijzing:

  1. Er wordt een afspraak voor een consult gemaakt. Dan doe je eerst een online intake. Tijdens het consult wordt bekeken wat voor jou de beste oplossing is.
  2. Er kan een behandeltraject volgen na het eerste consult. Dat kan bestaan uit medicijnen of een poliklinische behandeling.
  3. Soms wordt er een ingreep onder lokale verdoving of een slaaponderzoek afgesproken. 

Kosten

Je hoeft voor OnlineKNO-arts nooit bij te betalen. De rekening kan je declareren bij je zorgverzekering. Pas na betaling maak je het uitbetaalde bedrag over op onze rekening, wij regelen de rest.

NOAH service voor Audiciens

Voor online beoordeling van je hoortest kunt je bij Online KNO-arts terecht. Vraag of je audicien je verwijst voor een snelle beoordeling binnen 2 weken.

OnlineKNO-arts doet ook meekijk-consulten en online screeningen.

Het is mogelijk om alleen de online vragenlijst in te vullen en een videoconsult te doen. Hiermee kom je erachter of je onderzoeken nodig hebt. Vaak is dit voldoende na een verwijzing door de audicien.

  • Als de huisarts of bedrijfsarts je verwezen heeft en er zijn geen onderzoeken nodig, heet dit ‘online meekijkconsult’: je eigen arts krijgt een verslag.
  • Je kunt dit ook zelf aanvragen, dan is het een screening of second opinion en krijg je zelf het advies. 

Zorgdomein

Huisartsen verwijzen makkelijk vanuit hun  informatiesysteem  naar OnlineKNO-arts.nl.

Voor zowel Garderen als Heerhugowaard verwijs je naar FlexClinics Oost

Siilo app

De beveiligde Siilo app is voor zorgprofessionals het ideale platform om te overleggen. Via dit platfom kan OnlineKNO-arts “meekijken” met de huisarts of audicien en een advies geven.

Open de Siilo app op je mobiel en zoek op Jan Rombout. Als je (als huisarts of audicien) deze pagina op je mobiel leest kun je ook op het logo (met S.) klikken

Documenten uploaden

Via dit formulier kun je veilig documenten uploaden. Dit is met name bedoeld voor audiciens, maar iedereen, dus ook patiënten, kan uploaden. 

Typ je eigen naam en e-mail adres in de bovenste twee velden. Audiciens vullen het Excel verwijsformulier in en uploaden dit als Excel bestand (zie download button). Zorg dat het mobiele telefoonnummer van de patiënt ergens vermeld staat

Wij communiceren het liefst via de Cory.care app, eventueel via WhatsApp berichten. Mocht de patiënt gebeld willen worden: vink dan de derde optie aan.