Ga naar de inhoud

Na enkele maanden krijg je een factuur. 

Voor bezoeken tot 22 mei 2024 geldt de kortingsregeling: Wat je terugkrijgt van je zorgverzekering kun je overmaken op bankrekeningnummer NL27RABO0314453490 t.n.v. Rommed BV onder vermelding van het factuurnummer.

De factuur wordt op verschillende manieren verstuurd:

  • via een link in de email: klik op de link, voer als wachtwoord je geboortedatum in en download de factuur op je apparaat.
  • in een WhatsApp bericht of de Cory.Care app: klik op PDF en download de factuur.
  • gewone post

Wil je de factuur op een andere manier ontvangen, of heb je een vraag? Stuur dan een e-mail aan factuur@onlinekno-arts.nl.

Voor bezoeken na 22 mei 2024 geldt een vast tarief, dit is veel lager dan wat een ziekenhuis rekent. Vergelijk de codes uit de passanten prijslijst maar eens met dezelfde code bij een ziekenhuis.

Voorbeeld factuur

Dien de factuur in bij je verzekering

Wacht met betalen, declareer de factuur eerst bij je zorgverzekering.

  • Gebruik de app van je verzekering, of log in op het declaratieportaal van je zorgverzerking
  • Upload de rekening. Je kunt ook een papieren versie per post opsturen
  • Wacht op het bericht van je verzekering en stuur dat door (zie verderop)

Kijk voor meer informatie op de website van je zorgverzekering (Zilveren kruis is een voorbeeld: ga naar de website van je eigen zorgverzekering, hieronder een aantal links)

ASR,   CZ,   Menzis,   Zilveren Kruis

Je betaalt wat jouw verzekering vergoedt *

Stuur het bericht van je verzekering over de vergoeding door aan Online KNO-arts. Gebruik het liefst de CoryCare app of WhatsApp, eventueel via de mail: factuur@onlinekno-arts.nl.
Je krijgt dan bericht over het bedrag dat je moet betalen: Dit is het bedrag in het bericht, soms is dit lager dan het bedrag op de factuur.

  • Als je eigen risico nog niet op is betaal je wat jouw zorgverzekering van je eigen risico aftrekt *.
  • Is je eigen risico al op? Dan betaal je wat je zorgverzekering uitkeert **.
  • De betaaltermijn is binnen 3 weken na ontvangst van de eerste factuur.

* De maximale korting is 35%, je betaalt dus altijd minimaal 65% van het factuurbedrag. Je krijgt alleen korting als je het bericht van je zorgverzekeraar doorstuurt. Als je niet reageert wordt na een aanmaning het volledige factuurbedrag geïncasseerd. Als je niet verzekerd bent vraag dan vooraf om een offerte. 

** Soms trekt de zorgverzekering een deel af van je eigen risico en keert een deel uit. Combineer deze twee bedragen dan bij je berekening, vraag hulp als het niet duidelijk is aan ons of de helpdesk van je verzekering.