Ga naar de inhoud

Veluwse Allergiedag

De allergiedag is nu al een groot succes en al bijna helemaal volgeboekt. Om meer aandacht te krijgen voor allergieën organiseert OnlineKNO-arts in samenwerking met Medisch Centrum Garderen op 19 november de Veluwse Allergiedag.

Als je zelf last denkt te hebben van boompollen, graspollen (hooikoorts), huisstofmijten, hond of katten allergie kun je langskomen. Vooraf vul je een online vragenlijst in om te kijken of een huidprik allergietest zin heeft. Je kunt je dan vervolgens inschrijven.

Update 18 november 2022:
De allergiedag is nu al een groot succes en al helemaal volgeboekt. Als je een mailtje stuurt aan contact@onlinekno-arts.nl kun je een code krijgen voor een gratis online consult in december.

Om meer aandacht te krijgen voor allergieën organiseert OnlineKNO-arts in samenwerking met Medisch Centrum Garderen op 19 november de Veluwse Allergiedag.

Als je last denkt te hebben van boompollen, graspollen (hooikoorts), huisstofmijten, hond of katten allergie kom je in aanmerking. Op de aanmeldpagina vul je een online vragenlijst in om te kijken of een allergietest zin heeft. Je kunt je dan vervolgens inschrijven.

Allergieën van de bovenste luchtwegen (neus, keel en ogen) komen veel voor. Kijk op onlineKNO-arts.nl naar het stappenplan. Je kunt bv. eerst zelf Azelastine neusspray bij de drogist kopen. Als dat onvoldoende helpt kun je Cetirizine tabletten proberen.

Werkt dat allebij onvoldoende wordt het tijd voor een allergietest. Let erop dat je 5 dagen voor de test met al je anti-allerigische medicatie stopt en ook geen corticosteroiden als Prednison meer slikt.