Ga naar de inhoud

Patiënten

Je bent verwezen door je huisarts of audicien

OnlineKNO-arts Dr. Jan Rombout levert reguliere medisch specialistische zorg. Hiervoor is een verwijzing nodig van je huisarts of audicien. Met een verwijzing wordt deze medische zorg gewoon vergoed. Je kunt de declaratie indienen bij je ziektekosten verzekeraar. 

De communicatie verloopt online via de Cory.care app. Meestal kom je een keer langs voor een lichamelijk onderzoek en een gesprek op een spreekuur-locatie.

Inloggen in de Cory.care app

Zodra je bent verwezen kunt je de Cory.care app downloaden via de Play Store of App Store. Maak zelf een account met je gegevens. Zodra je bent ingelogd kun je een chat starten, geef dan aan dat je naar dr. Jan Rombout bent verwezen. 

Om de app te downloaden open je deze pagina op je mobiel en klik je op een van de knoppen hieronder. Als je een Android telefoon hebt (bv. Samsung) kies je voor de play store. Als je een apple iPhone hebt klik je op de App Store

Cory.care
Cory.care

Play Store

Android mobiel

App Store

Apple iPhone

ConsultAssistent

Nadat je een account hebt gemaakt in de Cory.care app krijg je een email uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen via Consultassistent. I.v.m. de privacy moet je hiervoor voorlopig nog apart inloggen en krijg je een bevestigingscode via SMS.

Aan de hand van de uitkomsten van de vragenlijst krijg je een uitnodiging voor een videoconsult of een afspraak om langs te homen op een spreekuurlocatie.

Onderzoeken

Verder onderzoek regelt OnlineKNO-arts:

  • hoortest bij een audicien bij je in de buurt
  • allergietest op een spreekuurlocatie waar je gelijk de uitslag krijgt
  • radiologie (bv. een scan) bij een ziekenhuis of een centrum dichtbij
  • slaaponderzoek wordt bij je thuis aangemeten

OnlineKNO-arts levert hetzelfde pakket als een KNO-arts in een ziekenhuis.

Behandelingen

Alle poliklinische behandelingen worden door OnlineKNO-arts gedaan

  • voorschrijven van medicatie
  • verwijzing naar logopedie en fysiotherapie
  • ingrepen onder lokale verdoving.

Voor operaties onder narcose wordt je naar een ziekenhuis verwezen. In de toekomst kun je ook door Dr. Jan Rombout geopereerd worden op een ziekenhuislocatie.