Ga naar de inhoud

Nieuwe verwijzing

Dr. Jan Rombout doet op doordeweekse avonden en zaterdagochtend online spreekuur. Boek een afspraak via onderstaande knop:

Of scan de QR code hiernaast

Voor een videocosult download je de veilige Cory.care app op je mobiele telefoon.

Stuur eventueel een WhatsApp bericht 

naar: 0683508441 (je kunt niet bellen).‬

Klik op het icoon om WhatsApp te openen

In principe kunnen volwassen patiënten bij OnlineKNO-arts terecht voor een intake en behandeladvies. De nadruk ligt op gehoorverlies en oorproblemen. Als er een ingreep of operatie nodig is wordt je doorverwezen naar een ziekenhuis. 

Je audicien of huisarts kan je verwijzen:

Na verwijzing:

  1. Je boekt zelf een afspraak online of stuurt een WhatsApp bericht. Voor tinnitus vul je een vragenlijst in, link volgt per email 1 week voor de afspraak.
  2. Aan de hand van je klachten wordt beoordeeld of er extra onderzoeken nodig zijn. Je algehele gezondheid wordt meegenomen in deze beoordeleing.
  3. Na het stellen van een diagnose wordt bekeken wat voor jou de beste oplossing is.

Kosten

Online KNO-arts is een stuk goedkoper dan het ziekenhuis. Wij werken met vaste tarieven: een telefonisch of video consult kost € 95 en langskomen voor een hoortest en beoordeling van je oren kost € 175. De factuur kan je declareren bij je zorgverzekering. Meestal worden de kosten volledig vergoed.  

OnlineKNO-arts doet ook meekijk-consulten en online screeningen.

Het is mogelijk om alleen de online vragenlijst in te vullen en een videoconsult te doen. Hiermee kom je erachter of je onderzoeken nodig hebt. Vaak is dit voldoende na een verwijzing door de audicien.

  • Als de huisarts of bedrijfsarts een meekijkconsult heeft aangevraagd krijgt deze het verslag met advies. Dit is gratis voor de cliënt/ patiënt.
  • Jij kunt als cliënt/ patiënt zelf een screening of second opinion boeken via de website. Dan krijg je zelf het advies. Hiervoor geldt een vast tarief van € 45, dit betaal je zelf en kun je niet declareren om dat je geen verwijzing hebt.